Jeg er født i 1961. Uddannet socialrådgiver i 1988, suppleret med socialrådgivernes et-årige videreuddannelse i 1999.  

Jeg har en 3 ½ årig systemisk og narrativ terapeutisk uddannelse fra DISPUK.Jeg er uddannet i systemisk og mentaliseringsbaseret familieterapi v/Eia Asen, Marlborough Family Center og Anna Freud Centret, i London.

Desuden har jeg en grunduddannelse i klinisk hypnose, er uddannet stresscoach hos Matzau erhvervspsykologer, samt HeartMath coach hos HeartMath Scandinavia.

Aktuelt arbejder jeg på Psykoterapeutisk ambulatorium for spiseforstyrrelser på Psykiatrisk Center Ballerup (tidligere Stolpegård) hvor jeg arbejder med såvel individuel behandling som gruppeterapi. Herunder Forældregruppe, som et særligt tilbud til mennesker med spiseforstyrrelse, som selv er forældre. Sideløbende hermed har jeg selvstændig praksis.

Desuden har jeg gennem en længere periode været tilknyttet Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade som psykoterapeut i BED behandlingen (gruppeterapi).

Tidligere var jeg gennem mange år ansat i Studenterrådgivningen, hvor jeg har beskæftiget mig med rådgivning og behandling af studerende ved videregående uddannelser

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med børn, unge og familier. Igennem et par år har jeg arbejdet med familiesorggrupper i Børns Vilkår.

For yderligere oplysninger se CV...